Skip to main content

Udforsk vores projektkort

Mere end 300 projekter for forsyningsbranchen

Sidst i 90’erne begav vi os ud i projekteringen af vores første varmeværk. Siden har forsyningsprojekter været et område, vi ikke har kunnet slippe. Vores passion er tydelig, da Arkikon i dag er nået op på mere end 300 projekter for forsyningsbranchen. Herudover har vi også deltaget i adskillige erhvervs- og offentlige projekter, imens vi som lokal tegnestue ligeledes har bidraget til at hjælpe almene boligforeninger og privatpersoner med deres byggeprojekter. 

Energi og forsyning

Vi arbejder med energi- og forsyningsbyggeri af alle slags. Her arbejder vi tæt sammen med bestyrelser, driftsledere, produktionsfolk og maskinrådgivere. Fælles for dem alle er deres høje faglighed og dybe kendskab til deres forretning. Sammen skaber vi resultater, der imponerer nu og i fremtiden.

Offentlig og erhverv

Vi har deltaget i adskillige erhvervs- og offentlige projekter – fra brandstationer og færgeterminaler til forskellige institutioner og kontormiljøer. Tæt dialog med alle involverede sikrer overholdelse af faglige standarder, funktionsanalyser, budgetter og forventninger. Vores resultater skaber værdi for brugerne i deres daglige liv.

Almen og privat

Hos Arkikon er vi personlige, nærværende og ikke mindst lokale. I Grenaa og Randers hjælper vi almene boligforeninger og private borgere med deres unikke boligbyggerier og byggeprojekter.

Vi glæder os til at bygge sammen med jer

– for fremtiden, for helheden og for hverdagen!

Jo tidligere, du kontakter os – jo bedre bliver dit beslutningsgrundlag, din økonomi og dit byggeri. Ring, og lad os mødes.