Skip to main content
Bygherre
Tradium
Årstal
2019
Størrelse
1500 m2
Anlægssum
16 mio. kr.
Område
Østjylland

Tradium Randers

Hos uddannelsesinstitutionen Tradiums afdeling på Blommevej 40 i Randers har Arkikon skabt et funktionelt kantine- og køkkenområde samt et mere markant og synligt ankomstområde på i alt 1.500 m².

En synlig indgang

Arkikon har markeret indgangspartiet ved at skabe en opsigtsvækkende boks og en levende vinduesrytme med forskudte sprosser i messingtoner, så elever, lærere og besøgende ikke længere er i tvivl om, hvor indgangen er. Det samme udtryk er ført videre ind i kantine- og køkkenområdet, der har fået en tydelig opgradering og er blevet udvidet, så det kan rumme 300-400 elever.

En del af arkitekturen

Kantinen er stor, lys og åben. Der er plads til alle elever, lærere og gæster, og køkkenet er blevet væsentligt opgraderet. Ventilationsrørene er en del af indretningen, så de får et udtryk af at være store søjler og en integreret del af rummet.9
De store ventilationssystemer og eksisterende installationer er gemt væk i kældre og på loftet, så de ikke længere skæmmer. Besøgende vil opleve en stor, lys og rummelig indgang til bygningen, som arkitektonisk hænger sammen med kantineområdet og køkkenet.

Kontaktperson