Skip to main content
Energi og forsyning

Vi designer bygninger, hvor samspillet mellem mennesker og maskiner styrker funktionerne

Industrielle bygninger såsom varmeværker er ofte store og markante for at rumme de maskiner, der driver samfundets energiforsyning. Men bygningerne behøver ikke at genere omgivelserne. Tværtimod. Hos Arkikon arbejder vi på samspillet mellem mennesker og maskiner ved at gøre det ene til en fordel for det andet.

Vi har 25 års erfaring med komplekst byggeri til energi- og forsyningsbranchen, og den erfaring bruger vi til at levere dét ekstra, der overgår forventningerne. Vi kombinerer det æstetiske med det tekniske og skaber en fælles funktion, hvor alt går op i en højere enhed.

25

År i branchen

300

Projekter

7

Arkitekter

10

Ingeniører

Udforsk projekter i energi- og forsynings­brancen

Udforsk projektkortet

– find alle vores projekter fra energi- og forsyningsbranchen

Kom godt i gang

Med klar kommunikation kommer vi langt

Det rigtige byggeri begynder længe før, ingeniørerne beregner og arkitekterne tegner. Det begynder med de rigtige spørgsmål. At designe og bygge til energi- og forsyningsbranchen kræver en grundig forståelse for de specifikke behov, krav og udfordringer, der følger med – både til det specifikke projekt og til branchen generelt. Den forståelse hjælper vi gerne med at skabe, og her er et uforpligtende inspirationsmøde en rigtig god start. Her er nogle af de emner, vi kan drøfte: 

Fremtidssikring

Hvad er behovet nu – og hvad skal der ske om 10 år? Er placeringen rigtig – og er det muligt at udvide?

Teknik

Hvilke tekniske anlæg skal byggeriet rumme? Hvordan sikrer I det bedste flow?

Bæredygtighed

Hvilke krav stiller I fx til, at byggeriet kan genanvendes – eventuelt skilles ad igen?

Relationer

Hvilke faciliteter skal I bruge i forhold til besøg udefra? Hvordan kan projektet understøtte jeres lokale forankring og opbakning?

Vi glæder os til at bygge sammen med jer

– for fremtiden, for helheden og for hverdagen!

Jo tidligere, du kontakter os – jo bedre bliver dit beslutningsgrundlag, din økonomi og dit byggeri. Ring, og lad os mødes.