Skip to main content

Tegnestuen

Vi løser komplekse byggeprojekter til det bedre

Hos Arkikon har vi specialiseret os i byggerier til energi- og forsyningsbranchen.

Vores mål er stort: Vi vil løfte komplekse byggeprojekter til det bedre. Det gør vi ved at integrere teknik, æstetik og funktion i et helstøbt byggeri, der holder langt ind i jeres fremtid. Med praktiske rammer om jeres hverdag – og stolthed i sit udtryk.

Det lykkes kun, fordi vores team af ingeniører, konstruktører, og arkitekter samarbejder på tværs af fagligheder hver eneste dag. Og det lykkes bedst, når vi mødes med jer til en tidlig dialog om det næste projekt.

Resultat: I får et bedre beslutningsgrundlag – en bedre økonomi – og et bedre byggeri.

Byg for fremtiden, for helheden og for hverdagen

For fremtiden

Byggeriet skal være holdbart og omstillingsparat. Det giver en lang levetid, plads til fremtidens forandringer og en sund langsigtet økonomi.

For helheden

Byggeriet skal give et arkitektonisk løft til helheden. Enten som et stolt vartegn i sig selv eller i smukt samspil med de bygninger, I allerede har.

For hverdagen

Byggeriet skal fungere i hverdagen. Som ramme for teknik, logistik og medarbejdere. Og ofte også i form af faciliteter, der åbner for jeres omverden.

De innovative løsninger

Der står grøn omstilling på langt de fleste projekter i energi- og forsyningsbranchen, og det spejler vi i vores tilgang. For os er byggeriet ikke kun en pæn indpakning af teknik. I et komplekst og teknisk byggeprojekt er arkitekturen et redskab til at løfte bygningens funktionalitet og samtidig fremtidssikre jeres investering.

På tværs af faglighederne i vores team deler vi begejstringen for tekniske, funktionelle og æstetiske udfordringer. Og vi inspirerer hinanden til at arbejde med de nyeste digitale og teknologiske muligheder.

Tilsammen giver det jer de innovative løsninger, som både et komplekst byggeri og den grønne omstilling kalder på.

Den tværfaglige ejerkreds

Vi tror på tværfagligheden, og derfor er den også forankret i vores ejerkreds. Vi ved fra vores samarbejde, at netop det tætte samspil mellem forskellige kompetencer er nøglen til at løfte gode projekter til det bedre.

Her møder du de fire partnere:

Byg med Arkikon

Vi har én projektproces til alle projekter. Uanset byggeopgavens type eller omfang sikrer de fastsatte rammer, at vi får arbejdet med alle detaljer.