Skip to main content
Bygherre
Grenaa Havn
Årstal
2018
Størrelse
7850 m2
Område
Østjylland

Bulkhaller Grenaa Havn

Byggeri, der er enkel og ukompliceret i sit udtryk, kan sagtens rumme en høj grad af teknik og funktion. Arkikon har været med til at bygge syv nye bulkhaller på Grenaa Havn. På trods af deres enkle udtryk opfylder de en lang række tekniske krav og fungerer som multifunktionelle lagerbygninger til oplag af forskellige typer materiale og gods.

Rummelige og multifunktionelle

Fleksibilitet, anvendelighed og arealudnyttelse har været omdrejningspunkt for projektet for at sikre, at hallerne kom til at leve op til bygherres behov og forventninger. Hallerne er designet så store og fleksible som muligt for at skabe de mest optimale adgangsforhold og anvendelsesmuligheder i forhold til den begrænsede plads, der var på grunden. I hallerne opbevares alt fra korn og andre foderstoffer til træpiller og salt. Fleksibiliteten har derfor været vigtig for at opfylde de brandtekniske krav, som stilles til de forskellige oplagstyper.

Strategiske placeringer

De syv haller er placeret, så den maksimale lagerplads opnås med de begrænsninger, der er i forhold til afstandskrav mellem hallerne, afstand til skel og brandvæsnets indsatsmuligheder. Det blev til syv haller, der varierer i størrelse, men hvor tre af dem er på hele 2000 kvm.

Kontaktpersoner