Skip to main content

Arbejdslivet

En del af Arkikon

Siden 1986 har Arkikon leveret specialrådgivning inden for komplekst og teknisk byggeri. Vi tænker helhed og sammenhæng i alt, hvad vi laver. Ved at tage højde for byggeprojektets forskellige parametre, kan vi opfylde nuværende behov og samtidig bane vejen for de fremtidige.

Vores team består af arkitekter, ingeniører og konstruktører, fordi det netop er samspillet mellem vores forskellige kompetencer, der gør, at vi kan levere løsninger, hvor teknik, æstetik og funktion smelter sammen.

Skal du være med? Se vores aktuelle opslag herunder eller send en uopfordret ansøgning til arbejdsliv@arkikon.dk

Udtalelser

Johan Grimsæth
Arkitekt

“Det er en stor fordel, at vi sidder flere fagligheder sammen. Uden ingeniører og konstruktører kan alt flyve – og alt kan ikke flyve.”

Halit Aslan
Konstruktionsingeniør

“Tværfagligheden gør arbejdet som konstruktionsingeniør mere overskueligt. Koordineringen og projekteringen af konstruktioner bliver meget fleksibel, når den kan foregå hen over skrivebordet med arkitekten.”

John Bach Mikkelsen
Bygningskonstruktør

“De forskellige faggrupper bidrager med hver deres faglighed, og vi supplerer hinanden med vores forskellige kompetencer. Det skaber synergi. Resultatet er et bedre byggeri og en hurtigere og billigere projektering.”

Costanza Angeloni
Tidligere praktikant som arkitekt

“Hos Arkikon arbejder alle sammen, og ingen fagligheder eller arbejdsopgaver bliver gjort vigtigere end andre.

For mig er skønhed subjektivt, og derfor er arkitekturen i sig selv ikke nok. Det kræver tværfaglighed og samarbejde på tværs for at opnå et værdifuldt projekt.”

Emil Nørremose
Tidligere praktikant som konstruktionsingeniør

“De store tekniske projekter er ikke noget, vi har haft på studiet, så det har givet en forståelse af, hvad en konstruktionsingeniør skal tage højde for i projekteringen.

Det har været interessant at projektere teknisk byggeri, hvor sammenspillet mellem de bærende konstruktionsdele og forsyningsanlægget er altafgørende for en optimal løsning.”

Kasper Lind Tornbjerg
Tidligere praktikant som bygningskonstruktør

“Jeg har arbejdet med alt mellem himmel og jord. Lige fra en lille tilbygning til udbudsmaterialet på et stort varmeværk.”

Kollegaerne

Vi er en samlet helhed, der består af mange faglige perspektiver fordelt på vores tegnestue i Grenaa og i Randers.

Vi ser vores forskelligheder som en stor værdi. Det styrker kreativiteten og sikrer en høj faglig udvikling – både i løsninger og i vores interne arbejdsmiljø.