Skip to main content
Der skal være balance og harmoni mellem det hele

Henrik er arkitekt hos Arkikon. Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør har han en stor basisviden, der kommer til gode, når han skal udvikle sine projekter hos Arkikon. Og netop glæden ved at udvikle koncepter er karakteristisk for Henriks arbejde. ”Jeg kan godt lide at sætte mig ind i kundens ønsker og behov, så de kan blive omsat til virkelighed. Og måske endda få den virkelighed til at overgå forventningerne.”

For at komme dertil handler det om at have overblik over og forene alle detaljer i projektet. Et fokus, der falder Henrik helt naturligt. ”Funktionalitet, kontekst, skønhed og materialer skal gå op i en højere enhed. Der skal være balance og harmoni mellem det hele.”

“Boldene skal op i luften, så de kan lande på nye måder. Det handler om at få åbnet op for flere muligheder, så man ikke er begrænset til en fastlagt ramme. Måske kan man flytte idéerne i en anden retning. Det er en proces, hvor projektet udvikler sig, og man får sporet sig ind på kundens ønsker og behov og får indarbejdet dem i projektet.”

“Du skal lave det, du synes er sjovt”. Når Henrik ikke fordyber sig i arkitekturens univers, holder han humøret højt gennem gåture, fitness, hyggelige middage med vennerne og eksotiske udlandsrejser. Særligt Europa er blandt de foretrukne rejsemål, hvor Henrik samler energi til at udvikle ny arkitektur.

Projektreferencer · Henrik Juncker