Skip to main content

Jesper Quist Hauskov

Partner/Projektchef


Vi holder overblikket i projekterne

Jesper er partner i Arkikon, hvor han også er projektchef. Han har været alt fra elektriker til ansat ved en totalentreprenør, og det har givet ham stor erfaring og en stærk evne til at sætte sig ind i de forskellige aktørers tilgang til en byggeproces. Det bidrager i dag til hans evner som projektleder, hvor han har en praktisk tilgang til opgaverne. “Selv hvis vi ikke er totalrådgiver på en opgave, er vi alligevel gode til at samle trådene fra de forskellige samarbejdspartnere og kunder og sørge for, at der ikke bliver glemt noget i farten. Vi hjælper med at holde styr på det hele, og på den måde undgår vi ventetid og optimerer processen.”

Som rådgiver mener Jesper, at vi skal tænke i helheder frem for kun at overveje vores egen del af projektet. ”Det kommer kunden til gode.”

”I min optik skal kunderne vælge Arkikon, fordi vi arbejder helhedsorienteret. Vi er en mindre virksomhed med en høj troværdighed, fingeren på pulsen og en flad intern struktur. Vi tager ansvar for opgaverne, og vi har en naturlig vidensdeling, fordi vi sidder flere professioner så tæt på hinanden. Vi skaber værdi for kunderne og tryghed gennem hele processen.”

Når Jesper holder fri, prioriterer han familien og diverse sportslige aktiviteter. Han løber, spiller fodbold, står på ski, spiser god mad og nyder livet med et glas vin i ny og næ. Der er vist ingen tvivl om, at det er velfortjent.