Skip to main content

Steffan Marx

Bygningskonstruktør


Jeg er klar til at gå en ekstra mil

Steffan er uddannet bygningskonstruktør fra EASV Erhvervsakademiet Sydvest. Med en baggrund som uddannet- og selvstændig tømmer og et kursusbevis i energivejledning, matcher hans erfaring Arkikons tværfaglige fokus.

”Jeg nyder at arbejde sammen med folk på kryds og tværs af kompetencer, og noget af det, jeg har erfaring med fra tømmerfaget, er kontakten til kunderne og dialogen med andre fagfolk. Det er super vigtigt at kunne forstå helheden i et projekt, og derfor stiler jeg efter at blive dygtig til rollen som bindeleddet, der får et projekt til at hænge sammen i praksis.

Hos Arkikon er der rigtig mange dejlige mennesker og kompetente fagfolk, og de er alle sammen inden for rækkevidde – klar til at sparre med. Det er fedt, og jeg suger til mig for at lære og bidrage med alt, hvad jeg kan.”

Steffan bidrager nysgerrigt og engageret til teamet. Med en fortid som elitegymnast er disciplin og struktur en integreret del af hans tilgang til omgivelserne. En tilgang, der både fungerer fagligt og socialt.