Skip to main content

Kasper Kjær Lindegaard Pedersen

Konstruktionsingeniør


Udfordinger skal tages i opløbet

Kasper er ingeniør. Med en uddannelse i bygningsdesign har han en god forståelse af samspillet mellem arkitekter og ingeniører, der er en stor del af hverdagen hos Arkikon.

”For mig er opstartsfasen den mest fascinerende del af et byggeprojekt: Problemerne skal op til overfladen i den indledende fase, så vi kan løse dem så tidligt som muligt. Her giver det os rigtig meget, at vi er samlet flere forskellige fag under samme tag. For når vi bringer vores samlede in-house kompetencer i spil, finder vi ikke bare et kompromis, men den optimale helhedsløsning, der sikrer, at de arkitektoniske idéer også kan realiseres konstruktionsmæssigt. Derudover betyder den interne dialog også, at vi ofte kan forkorte processen, fordi vi sparer tid på kommunikationen.”

”Det gælder hele tiden om at optimere projektet, så vi får de bedste resultater samtidig med, at vi følger arkitektens design, så det rigtige udtryk opnås. Jeg vil meget hellere lægge ekstra energi i at undersøge et problem fra alle vinkler og finde en god løsning i stedet for bare at sige, at det ikke kan lade sig gøre.”

Udover at være en dygtig ingeniør er Kasper en mand med begge ben solidt plantet på jorden. Han har generelt styr på tingene, og ved festlige lejligheder skruer han gerne op for charmen med sin veludviklede sønderjyske accent, som man kun kan blive i godt humør af.

Projektreferencer · Kasper Kjær Lindegaard Pedersen