Skip to main content

Dan Høj Knudsgaard

Bygningskonstruktør


Projektmikset viser, hvor der er brug for at optimere

Dan er bygningskonstruktør hos Arkikon, hvor han dagligt arbejder sammen med både arkitekter og ingeniører, når et projekt skal løses. ”Under samme tag er det nemt at bruge hinanden aktivt i hverdagen. Det betyder, at vi sparer en masse tid i processen, og at vi står tilbage med et meget bedre produkt i sidste ende, hvor alt hænger sammen og holder til det, kunden ønsker.”

Foruden at være dybt involveret i projekterne er Dan også Arkikons data- og analyseansvarlige og med i IKT-gruppen. Det gør ham til en vigtig del af virksomhedens udvikling, når det kommer til at effektivisere arbejdsprocesser og interne systemer. Og særligt mikset af de in- og eksterne projekter giver Dan nogle vigtige indsigter for hans arbejde. “Projektmikset viser, hvor der er brug for at optimere til gavn for både projekter, kunder og kollegaer.”

”Uanset om jeg arbejder med interne eller eksterne projekter, er der ingen tvivl om, at kollegaerne er det bedste ved at arbejde her. Stemningen er god – og det er samarbejdet også. Det har stor betydning for vores arbejde på tværs og derved også kvaliteten af vores løsninger.”

I fritiden brillerer Dan med sit kamera, og han ligger gerne klar i skovkanten før solopgang for at få de gode skud. Selv på en weekendmorgen. ”Jeg elsker at udforske og finde sjove, spændende og smukke motiver at forevige med mit kamera. Særligt Djurslands natur er en uendelig inspirationskilde for mig.”