Skip to main content

Johan Grimsæth

Arkitekt


Det er ikke nok kun at tænke kreativt

Johan er arkitekt hos Arkikon. Han er med til at gennemtænke og designe vores forskellige projekter, hvor han altid stiler efter at give kunderne mere, end de forventer. Johan beskæftiger sig særligt med udviklingen af varmeværker, der er ekstremt tekniske og stiller høje krav til kreativiteten. ”Jeg kan godt lide at lave koncepter, der er stærke, brugbare og ser godt ud. Det er ikke nok kun at tænke kreativt og så tilføje de praktiske aspekter senere. Alle tanker og overvejelser skal med fra start.”

Som arkitekt tænker Johan ofte lidt længere for at finde anderledes løsninger på projekterne. ”På den måde kan jeg tage kundens idéer og gøre dem til virkelighed samtidig med, at jeg kan tilføre bygningen noget ekstra, som kunden ikke selv har overvejet.”

“Arkikon har enormt meget specialviden efter mange års erfaring med tekniske byggerier. Det giver os en stor faglig stolthed, hvor det ikke er nok bare at løse opgaven. Vi stræber højere, og vi er først tilfredse, når byggerierne fungerer optimalt og bidrager æstetisk til omgivelserne.”

Udover at bruge sin kreativitet inden for arkitekturen, bruger han den også ved diverse IT-udfordringer og andre tekniske spørgsmål på kontoret. Og når han får mulighed for at holde lidt fri, bruger han blandt andet tiden på at sejle. Johan har tidligere haft sin egen båd, og så har han flere års erfaring som matros på verdenshavene.