Skip to main content

Mød vores nye praktikanter

31 aug, 2023

Efterårets praktikanter har meldt deres ankomst, og de er alle tre klar til at teste tegnestuehverdagen af. Én som bygningskonstruktør og to som konstruktionsingeniører.

Anes Hamidovic er i gang med at uddanne sig til bygningskonstruktør, og for ham var det vigtigt at komme til at arbejde på tværs af faggrupper i praktikperioden. ”Det kan jeg hos Arkikon, og så befinder de sig i en virkelig spændende niche med teknisk tunge byggerier” fortæller han.

Anders Petersen går på ingeniørstudiet, hvor han specialiserer sig i bærende konstruktioner på linjen bygningsdesign. Han blev fanget af tanken om den mindre tegnestue, der arbejder med store projekter. ”Det giver mulighed for at arbejde på de mere komplekse projekter og samtidig få lov at prøve en masse forskelligt.” forklarer han.

Martin Hessellund Rasmussen går på ingeniørstudiet sammen med Anders, og han ser frem til at dykke ned i al det arbejde med forsyningsprojekter, som man kan komme ud for som ingeniør. “Jeg håber at komme til at prøve lidt af det hele, så jeg rigtigt kan mærke, hvordan det er at være konstruktionsingeniør” fortæller han.

Velkommen til!