Skip to main content

Vi vil overraske positivt

6 okt, 2021

I fredags fejrede vi Arkikons 35-års jubilæum. Dagen gav anledning til et tilbageblik på vores historie, og vi fik sat nye mål for vores fremtid. Mål, der er baseret på refleksioner over den måde, vi arbejder på i dag.

Hos Arkikon er vi samlet flere fagligheder under samme tag, og det har været vores største styrke lige siden begyndelsen. Vores tætte, daglige samarbejde på tværs af faggrupperne er fundamentet for, at vi kan levere helstøbte løsninger, uanset hvilken branche vi leverer til. Derfor arbejder vi på at styrke og synliggøre vores forskelligheder i hverdagen, så vi både giver plads til personlig udvikling inden for hvert fag, men også på tværs af fagene.

Til det har vi indført faggruppemøder som et nyt tiltag hos Arkikon. Det handler om, at de enkelte faggrupper mødes jævnligt og taler om, hvordan det går, og hvordan vi kan forbedre os. På den måde sikrer vi, at vi arbejder i samme retning og samtidig når vores individuelle mål med hver vores ansvarsområder. Struktureret og effektivt.

Vi er arkitekter, ingeniører og konstruktører, og vi er også tekniske og administrative profiler. Men fremfor alt er vi et samlet hold af dedikerede medarbejdere, der stræber efter at udvikle os hver dag. Alt sammen med målet om at overraske vores kunder og samarbejdspartnere positivt.