Skip to main content

Et af Arkikons fyrtårne fylder rundt

7 okt, 2020

I dag er en særlig dag hos Arkikon. Thomas, vores administrerende direktør og et af bladene i partner-firkløveret, fylder nemlig rundt. Thomas har sat sit præg på virksomheden, lige siden han startede i 1999, og i 2008 døbte han den til navnet, vi kender i dag: Arkikon.

Firmaets mand er ordene, der overordnet karakteriserer Thomas. Han er kreativ, og idéerne flyver rundt om ham. Kombineret med hans veludviklede strukturgen sørger han for, at de også bliver sat i værk og ført til dørs. Han er en mand med mange tanker og orden på skrivebordet.

Men selvom tankerne kører i et højt tempo, er Thomas typen, der tager tempoet ud af tingene. Alle oplever ham som behagelig og menneskelig. En person, der evner at tage den med ro, selvom han har flere bolde i luften, end de fleste tør tænke på. For Thomas er det vigtigt, at alle har det godt, og at alle bliver hørt. Hierarki er ikke et ord i hans verden, og den holdning smitter af på hele Arkikon.

At fylde 50 år betyder ikke det store for Thomas, og når han bliver spurgt, hvordan det føles, svarer han ydmygt med et smil: ”Jeg tænker ikke så meget over det.” Han elsker at kokkerere og har længe forberedt middagen til fødselsdagsfesten, der holdes hjemme i privaten for de nærmeste i uformelle og hyggelige rammer. Hvis vi kender Thomas ret, har han ikke det store behov for opmærksomhed, selv ikke som centrum for dagen. Tværtimod.

”For min skyld må gaverne gerne udskydes”, griner Thomas og antyder et lille håb om en større fest på et senere tidspunkt, når samfundet igen tillader det.

Vi ønsker Thomas et stort tillykke med den runde dag i dag.