Skip to main content

Arkikon søger dygtig vvs-ingeniør eller vvs-tekniker

1 sep, 2020

Arkikon har travlt. Vi er i gang med at udvikle vores fagområder. Derfor har vi brug for assistance til at løse opgaver inden for alle dele af vvs- og ventilationsområdet.

Vi søger en faglig stærk og engageret kollega til at løse spændende og alsidige opgaver inden for design, projektering, gennemførelse af byggeprojekter og afleveringsprocedurer. Er du innovativ og løsningsorienteret, og er et godt arbejdsmiljø med højt til loftet vigtigt for dig? Så er Arkikon det rigtige sted for dig.

Vi søger en profil, der…

  • Er vvs-ingeniør eller vvs-tekniker med minimum 1 års erfaring.
  • Er erfaren inden for projektering af vvs-installationer, ventilation og evt. fagtilsyn. 
  • Har kendskab til projektering af gasinstallationer og kloak-anlæg. 
  • Arbejder inden for gældende regelsæt.
  • Kan arbejde selvstændigt og indgå i tværfagligt samarbejde.
  • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø med godt humør.
  • Kan være innovativ og ser muligheder fremfor begrænsninger.
  • Har gode formulerings- og formidlingsegenskaber på dansk og engelsk.

Kvalifikationer

Vi har brug for en uddannet vvs-ingeniør eller vvs-tekniker, der har erfaring med projektering af bygningsinstallationer fra start til færdigt byggeri. Du har en god forståelse for de forskellige processer som gennemgås i løbet af byggeprocessen. Du er god til at arbejde selvstændigt, komme i mål med projekterne og forstår kundernes ønsker fra de store linjer til de små detaljer, så bygherren står tilbage med det bedste og mest energibevidste byggeri.

Vi tilbyder

En tegnestue i en positiv udvikling med 30 engagerede medarbejdere fordelt på et kontor i Randers og skønne omgivelser ved Fornæs – Jyllands østligste arbejdsplads. Vi tilbyder et job med et højt niveau af frihed under ansvar, fleksible arbejdsvilkår, frokostordning, arrangementer, studieture og god kontorstemning.

Om Arkikon

Vi er en succesfuld rådgivningsvirksomhed baseret på sunde forretningsmæssige og menneskelige principper kombineret med en kreativ tilgang til løsninger og processer. Med mere end 30 års erfaring inden for nybyggeri og renovering har vi løst opgaver for såvel den private som den offentlige sektor, og siden 1998 har vi udviklet en markant niche inden for teknisk betonet byggeri. Med snart 300 projekter for forsyningsbranchen er vi i dag blandt landets største på dette felt.

Hvis du har lyst til at blive en del af teamet, så skynd dig at sende en ansøgning, vedlagt udvalgte referencer pr. mail til: info@arkikon.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!