Skip to main content

Året der gik

21 dec, 2023

December rinder ud, og år 2023 nærmer sig sin afslutning. Det sætter gang i refleksionerne…

Udviklingen og arbejdet inden for energi- og forsyningsbranchen er foregået i samme imponerende tempo og med samme dedikation som sidste år – og vores mål er heller ikke blevet mindre: Vi vil løfte komplekse byggeprojekter til det bedre ved at integrere teknik, æstetik og funktion i et helstøbt byggeri. Et der holder langt ind i fremtiden med praktiske rammer om hverdagen – og stolthed i sit udtryk. Det kræver en fælles indsats, og her har sammenhængskraften i vores team været afgørende, sammen med den tillid vores kunder viser os.

Internt har der været fuld fart på forskellige udviklingsprojekter, der ud over at styrke vores organisation også har styrket båndene kollegaer imellem. Tak til hver kollega for at bidrage med jeres ekspertise og fantastiske gåpåmod.

Vi ved, at kontinuerlig udvikling er afgørende for at forblive en attraktiv arbejdsplads og en eftertragtet samarbejdspartner. I en verden i konstant forandring er vi fast besluttede på at være frontløbere og skabe positive forandringer ved at bygge for fremtiden, helheden og hverdagen. Vi glæder os til endnu et år med spændende udfordringer og nye muligheder for at fortsætte udviklingen.

December blev rundet af på smukkeste vis, hvor hele vores dedikerede team og vores elskede familier mødtes for at fejre året, der er gået. Når vi ser tilbage, gør vi det med taknemmelighed og stolthed over de resultater, vi har opnået sammen. Tak til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere for et fantastisk år, hvor vi har lært, vokset og inspireret hinanden.

På gensyn, glædelig jul og med ønsket om et lykkebringende nytår!

Vi ses, når vi er tilbage på tegnestuerne tirsdag d. 2. januar 2024.

Fra alle os i Arkikon