Skip to main content

Susanne Nymann

Ressource- og porteføljekoordinator


Jeg dykker ned i systemet og detaljerne

Susanne er Arkikons ressource- og porteføljekoordinator. Med 20 års erfaring fra branchen og en udpræget sans for struktur, detaljer og styring, holder hun overblik over projektporteføljen, både når det kommer til planlægningen af sagerne og ressourcerne. “Jeg dykker ned i systemet og detaljerne, så projekterne kører, og så virksomhedsdriften fungerer optimalt.”

En del af Susannes rolle er også at holde styr på vores projektstyringssystem og kende de nyeste funktioner, og det har gjort hende til lidt af en superbruger. ”Jeg er særligt glad for den del af mit job, der handler om at give mit kendskab videre og uddanne folk i systemet, så de ved, hvordan de skal begå sig i det og styre deres projekter.”

”Jeg får lov at samarbejde med alle mine kollegaer. Det giver mig meget personligt, men det giver mig også et kendskab til de udfordringer og muligheder, vi møder i vores arbejde, og det kan vi bruge til at udvikle og optimere vores processer og systemer.”

Susanne er en foregangskvinde. Hun er den type, der aldrig giver op, og det afspejler sig også derhjemme som på arbejde. Hun har overtaget hendes forældres gård, som også er hendes barndomshjem, hvor der altid er et projekt at tage fat på og dyr at tage sig af. ”En time bliver hurtigt til fem, når jeg først går i gang uden for – og selvom det er hårdt arbejde, er det også et frirum.”