Skip to main content

Kasper Lind Tornbjerg

Bygningskonstruktør


Tværfagligheden giver et godt arbejdsflow

Som arbejdsmand i byggebranchen blev Kasper fanget af processen, og han fandt ud af, at det var vejen som bygningskonstruktør, han skulle gå. “Det, som driver mig i faget, er den proces, der er fra arkitektens tegninger og frem til de tekniske, som sendes ud – og så er det den tilfredsstillende følelse, når jeg sidder med nogle frustrerende udfordringer, som kan komme frem og blive løst i 3D.”

De unikke projekter og det tværfaglige fokus hos Arkikon var med til at afgøre, at det var stedet, Kasper skulle i praktik og efterfølgende fortsætte sin karriere. “Tværfagligheden giver et godt arbejdsflow, da man kan springe nogle led over. Vi kan spare på tværs af faglighederne og lære meget af hinanden, og det er med til, at vi kan løse problemerne allerede inden, de opstår. På den måde kan jeg med mit arbejde gøre det nemmere for ingeniørerne og omvendt.”

“I vores team er vi ikke kun forskellige på vores fagligheder. Vi er det også på vores erfaring. Vi har både den nyeste viden og en masse praktisk erfaring, og det er en styrke, fordi vi netop sparer med hinanden. Det giver også et team med en rigtig god stemning, hvor alle hjælper hinanden.”

Kasper er sportsligt anlagt og elsker at være aktiv, men han holder også af at sidde ved computeren samt spille favoritspillet FIFA, hvor han holder med yndlingsholdet Manchester City. Selv siger han, at han er født i en forkert tidsalder, når man tænker på hans favoritmusik. Det er nemlig ikke nutidigt musik, der gør ham glad i låget. “Jeg er vild med 80’er musik. Det gælder alt fra Africa med Toto til Michael Jacksons utallige hits.”