Skip to main content

Chanett Mønster

Controller


Målet er at skabe optimale rammer for mine kollegaer

Chanett er Arkikons controller. Det er hende, der holder orden i bogholderiet og styr på finanserne. Hun er uddannet finansøkonom med en HD i regnskab og har erfaring fra bank og som revisor. ”Jeg kan godt lide, at der kan sættes to streger under resultatet. At det står snorlige. Og så kan jeg godt lide at optimere og hele tiden udvikle de redskaber, der skal sikre, at systemerne fungerer på den smarteste måde.”

Som controller hos Arkikon kommer Chanett hele paletten rundt inden for det økonomiske felt – og meget andet. ”Mine opgaver spænder lige fra bogføring og fakturering til budgetter, analyser og afrapporteringer samt løn, forskelligt administrativt arbejde og opgaver inden for HR. Målet er at skabe optimale rammer for mine kollegaer og deres kreative arbejde.”

”Arkikon er en moderne virksomhed i en spændende branche, og så har vi måske Danmarks bedste beliggenhed med havudsigt. Det sociale liv herude er i top, og jeg er også en del af vores personaleforening. Det betyder rigtig meget for mig og Arkikon som helhed, at ledelsen giver medarbejderne plads til at udfolde sig både fagligt og personligt med den høje grad af tillid, det kræver.”

Chanett er ikke bare strukturens mester. Hun er også en vellidt kollega, og når hun ikke fordyber sig i tal og systemer på kontoret, bruger hun tid med familien på deres idylliske landejendom ude midt i en skov på Djursland. Chanett har en dyb passion for heste, og hun har selv et par stykker derhjemme til stor glæde både for hende og børnene.