Skip to main content

Halit Aslan

Konstruktionsingeniør


Jeg prøver at fremhæve det ingeniørmæssige i en opgave

“Hos Arkikon får jeg lov til at bruge det, jeg har lært på studiet. Arkikon er en virksomhed i vækst, og huset rummer mange forskellige faggrupper – arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører – og det er så fedt, for så suger jeg al den viden fra de andre faggrupper til mig, som jeg kan.”

Derudover får Halit lov til at udfolde sig fagligt med ansvar og plads til at bruge sine styrker.

“Jeg er med fra begyndelsen til slutningen i en proces, hvor jeg sidder med de ingeniørmæssige briller og beslutninger, og så arbejder vi i teams og laver gruppearbejde. Det trives jeg rigtig godt med. Mine styrker er, at jeg griber en opgave, hvorefter jeg danner mig et overblik, og så er jeg en problemløser og en struktureret ingeniør. Kompetencer, jeg får lov til at udvikle hos Arkikon.”

Halits daglige mål er, at han ønsker at fremhæve det ingeniørmæssige i de forskellige opgaver, han er en del af.

“Med det, mener jeg, at når man kigger på en bygning, er det mest arkitektens arbejde, man ser, og ikke så meget ingeniørens. Det er skjult, og det prøver jeg at gøre op med. Jeg vil gerne fremhæve vores håndværk i de bærende konstruktioner,” forklarer han.

Når Halit ikke er på kontoret, kan du finde ham på fodboldbanen, med en fiskestang eller i svømmehallen, hvor han slapper af og tanker op på energibarometeret. Derudover kan han godt lide at rejse. I sin studietid brugte han et semester under varmere himmelstrøg i solrige Californien.