Skip to main content

Nikolaj Hovmann Møller

Bygningskonstruktør


Jeg vil gerne være med til at lette projekteringsarbejdet

Nikolaj er uddannet bygningskonstruktør og har oven i hatten erfaring som arbejdsmand fra sin tid i et lokalt tømrerfirma. Det har givet ham praktisk erfaring at trække på som bygningskonstruktør. ”Jeg har prøvet at stå på en byggeplads med en mangelfuld tegning i hånden og oplevet den frustration, det giver. Det ville jeg gerne være med til at gøre bedre, og derfor blev studiet til bygningskonstruktør det rigtige valg for mig. Det er fedt at tænke alt igennem, og jeg vil gerne være med til at lette projekteringsarbejdet.”

Ud over motivationen for faget har Nikolaj en nørdet side, der gør ham nysgerrig. Og den side passer godt til Arkikon. ”Jeg kan godt lide BIM og Revit – altså alt det tegnetekniske. Det er virkelig sjovt at nørde i. Men jeg kan også godt lide gangen på arbejdspladsen og byggepladsen og den jargon, der er. Det er tiltalende.”

”Siden 2021 har jeg arbejdet hos et typehusfirma, og selvom jeg var glad for det, er jeg klar til at prøve noget andet. Hos Arkikon bevæger vi os lidt væk fra standarderne, og der bliver arbejdet med projekter, der kræver, at man tænker ud af boksen. Det kan jeg godt lide.”

Nikolaj er født og opvokset på Djursland og lige så glad for området, som vi er. Nu bor han i Aarhus med sin kæreste, hvor de venter deres første barn. Inden han træder ind i den nye rolle som far, nyder han stadig at bruge nogle af weekenderne på at være DJ. ”Jeg havde en ungdomskammerat, som havde et mobildiskotek, hvor hele interessen startede. Nu har jeg så spillet en fire-fem år på forskellige klubber. Og det nyder jeg, når tiden er til det.”