Skip to main content

Morten Brøgger

Bygningskonstruktør


Jeg vil gerne kunne gøre arbejdsgangene nemmere

Morten er uddannet bygningskonstruktør. Med en baggrund som soldat og selvstændig tømrer besidder han en målrettethed og en stærk sans for både håndværket og branchen. ”Min interesse er i byggefaget. Jeg har bare lagt en værktøjskasse fra mig for at tage en anden.”

Interessen for byggebranchen har altid været der, imens den for arbejdet som bygningskonstruktør kom i takt med uddannelsen og kun fortsætter med at vokse. ”Da jeg gik fra at være svend til mester, skulle jeg gå mere i dybden med materialedokumentation og byggeteknikken samtidig med, at jeg fik mere ansvar – og med alt det i bagagen gav uddannelsen bare mening for mig.”

”Som en del af min uddannelse tog jeg et kursus som Arbejdsmiljøkoordinator, og det har virkelig givet mig interesse for at projektere bygbare løsninger med arbejdsmiljø for øje. Jeg vil gerne kunne gøre arbejdsgangene nemmere gennem konstruktionerne, og hos Arkikon tiltaler det mig, at det kræver en stærk tværfaglig viden, for at få arbejdsmiljøet ind i processen.”

Som tidligere soldat har Morten dyrket meget ekstremsport, men med brancheskiftet fulgte der også et interesseskift. ”Mit arbejde er også blevet min fritidsinteresse, så alt handler om byggeri, byggeri, byggeri. Det er både bogligt men også gennem håndværket, hvor jeg i min fritid gerne griber alverdens forskellige projekter.”