Skip to main content

Marie Olga Fuglsang

Administrationsmedarbejder


Jeg vil kunne være der for andre

Marie er administrationsteamets højre hånd, imens hun færdiggør uddannelsen i kontor med speciale i økonomi. Studiet er ikke nyt for hende, da hun i 1998 tog den på Grønland og fandt interesse for regnskabsarbejdet. Siden har hun arbejdet med et bredt spænd af opgaver indenfor turisme- og retail-branchen. Lige indtil hun besluttede at forny uddannelsen og komme tilbage til regnskabsdelen. ”Jeg kan godt lide, at der er et resultat, jeg kan se bagefter. Der er også en alsidighed og udfordring i arbejdet med tal, som jeg godt kan lide. Det er aldrig det samme, og jeg vil rigtig gerne lære nyt.”

Marie er jordnær, imødekommende og nysgerrig, og derfor er hun den helt rette til at hjælpe kunder og kollegaer hos Arkikon. Med en god portion gå-på-mod kaster hun sig ud i det, hun præsenteres for, og det passer perfekt til den hverdag, der er hos Arkikon. ”Jeg er åben overfor de udfordringer, der kommer min vej – så det er spændende at være et sted, hvor virksomheden er i udvikling. Jeg vil kunne være der for andre og ikke kun mig selv.”

”Det, der fangede mig mest ved Arkikon, var udsigten” siger hun og griner. ”Derudover var det alsidigheden i arbejdsdagen med mulighed for at arbejde med forskellige opgaver og områder.”

Når Marie ikke er der for sine kollegaer, er hun der for hendes familie og venner. ”Vi har altid gang i et eller andet projekt derhjemme. Jeg er ikke bange for at tage fat.”