Skip to main content

Lilli Skjødt

Teknisk assistent


Jeg holder orden på tegnestuen

Lilli er Arkikons tekniske assistent med speciale i personale- og kundepleje. Med flere års erfaring i bagagen har Lilli både indsigt og gåpåmod, når hun assisterer Arkikons medarbejdere i alt mellem himmel og jord. ”Jeg hjælper med alt lige fra udprintning og scanning til kaffebrygning, indkøb af kontorartikler og meget andet.”

Lilli har altid fingeren på pulsen, og så er hun verdensmester i at holde orden i tingene og skabe en god stemning. ”Jeg holder orden på tegnestuen, så rammerne og hverdagen fungerer så godt som muligt for resten af teamet.”

”Og så holder jeg mig opdateret på, hvad der sker i huset, hvem der er ude til byggemøde, og hvornår den næste fødselsdag skal fejres.”

Når hun ikke knokler på kontoret, bruger hun tid på dansegulvet. Lilli er engageret linedancer og med hendes energi, er det ingen sag at lære 30 danse på en sæson og stadig have overskud til at hjælpe sine kollegaer. ”Det er et dejligt fællesskab at være en del af, og så er det en fornøjelse at komme ud og optræde til forskellige arrangementer.”