Skip to main content

Henriette Ilsø Christensen

Tegnestueassistent


Det, der altid har fanget mig, er at yde en god service

Henriette er tegnestueassistent hos Arkikon og står for at holde styr på tegnestuen i Randers. Hun har arbejdet som alt fra butikschef i en parfumeforretning til sælger i et rejsebureau med ansvar for bogholderiet. Trods hendes bredtfavnende erfaring fra forskellige stillinger ses der hurtigt et gennemgående fællestræk: menneskekontakt og fokus på service. ”Det, der altid har fanget mig, er at yde en god service. Jeg har nok bare et servicegen.”

Henriettes hårde arbejde gav hende desværre en skade i hænderne. Alligevel har vi glæde af hendes altid glade og positive væsen på tegnestuen hver dag fra kl. 11.00-13.00. Her står hun for at bestille varer, handle ind og rydde op samt sørger for, at alt spiller, og at der altid er fint. ”Jeg kan godt lide at være god ved de mennesker, der er omkring mig.”

”Jeg kan mærke, at Arkikon er et roligt sted, hvor der er styr på tingene, og jeg mærkede hurtigt, at det var stedet for mig. Det gjorde jeg allerede ved første samtale.”

Når Henriette ikke spreder god stemning på tegnestuen, nyder hun at bruge en masse tid med hendes fire børnebørn og sejle med hendes mand gennem 42 år, når vejret er til det. ”Vi har sejlet, siden vi var helt unge. Det er den måde, vi slapper af på og tømmer vores hoveder.”