Skip to main content

Kenneth Eriksen

IT-medarbejder


Jeg tænker lidt ligesom en computer

Kenneth er IT-medarbejder hos Arkikon og står for at holde styr på al teknik og teknologi på vores to tegnestuer. Han har læst økonomi og ledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, men er siden da altid endt i stillinger og med arbejdsopgaver inden for IT-området. ”Jeg tænker lidt ligesom en computer, så arbejdet med IT er altid kommet naturligt.”

De sidste seks år har Kenneth arbejdet hos en lokal IT-virksomhed. Her blev rygsækken både fyldt op med en masse erfaring og et kendskab til Arkikon, der endte med en fast tilknytning på Fornæs hver fredag. ”Det er fedt at mærke, at jeg kan hjælpe mine kollegaer hos Arkikon, og få deres hverdag – i hvert fald IT-mæssigt – til at fungere.”

”Mine opgaver udvikler sig hele tiden herude. Jeg ordner også andre praktiske ting, når der er brug for det. Det er dejligt med en varierende arbejdsdag, og jeg glæder mig til at se, hvad jeg mere kan hjælpe med herude.”

Det er ikke kun herude, at Kenneth nyder at hjælpe andre. Hver torsdag hjælper han nemlig til hos Café Grenaa, hvor han er med til at stå for en ungdomsklub. ”Det er dejligt at se de unge få venner, blive mere udadvendt og mere sociale.”