Skip to main content

Bjarne Svensson

Bygningskonstruktør


Det er spændende at tage tingene fra tegnestuen og ud på pladsen for at få alt til at lykkes

Bjarne har brugt de sidste 25 år i entreprenørbranchen. Han startede med at være i lære som anlægsstruktør, hvorefter han læste til kloakmester, byggetekniker og til sidst bygningskonstruktør. Han har derfor en god portion erfaring fra branchen, som styrker ham i rollen som bygningskonstruktør hos Arkikon. ”Jeg har arbejdet med anlæg i mange år, så det her er smule uden for min komfortzone. Når det så er sagt, så er det her et felt, jeg længe har ønsket mig at arbejde i, og jeg melder klar til en stejl læringskurve.”

Bjarne motiveres af et tæt samarbejde og omsætningen fra tanke til handling. Han er allerede kommet på et af de store projekter, vi har på tegnebrættet, som passer særdeles godt til ham. ”Jeg synes, det er spændende at tage tingene fra tegnestuen og ud på pladsen for at få tingene til at lykkes, og det er det, jeg skal i det første projekt, jeg er blevet en del af.”

”Arkikon skiller sig ud ved, at alle kompetencerne er til stede i virksomheden, og det er en fordel for især bygherre, der ikke skal ud at have fat i flere forskellige.”

Projektarbejdet er ikke noget, Bjarne slipper, når han har fri. Han bor nemlig på et nedlagt landbrug med sin kone lige uden for Randers, hvor han bruger meget tid på de projekter, som altid synes at dukke op. Derudover nyder han at slappe af med en tur til Gudenåen for at fiske. ”Jeg er ikke ret god til det, men det er rart at komme ud i naturen. Så er jeg også varmet op til mandeturen i Sverige, som jeg én gang om året tager afsted på med en kammerat.”