Skip to main content

Arkikon hjælper Norddjurs Kommune med det stigende antal byggeansøgninger

18 maj, 2021

Vi indgår et nyt lokalt samarbejde og sætter fokus på en hurtigere byggesagsbehandling

I Norddjurs er der lige nu en stigende byggeaktivitet på tværs af erhvervslivet og det private. Norddjurs Kommune ønsker at understøtte den positive udvikling og komme de længere behandlingstider til livs. Det samme ønsker vi hos Arkikon, og derfor tager vi i den kommende tid del i behandlingen af byggesager.

Som den lokale byggerådgiver på Djursland er det et vigtigt projekt for os at støtte op om, og Thomas Enevold fra Arkikon ser også en stor værdi i samarbejdet med kommunen: “Vi ønsker alle at gøre nye og gode byggeprojekter mulige i lokalområdet, så det giver rigtig god mening at gå sammen om at nå i mål med projektet.”

Thomas fortæller fortsat, at Arkikon kommer til at varetage opgaven med rådgivningsvirksomheden Nymann & Juhl fra Grenaa for at understøtte kommunens arbejde med et stærkt team: “Vi er to lokale virksomheder, der er gået sammen om opgaven med Norddjurs Kommune for at supplere hinandens kompetencer, og vi ser frem til at styrke vores samarbejde med Nymann & Juhl.”

Norddjurs Kommune udsendte i sidste uge en pressemeddelelse, som kan læses her. Vi ser frem til et stærkt lokalt samarbejde med begge parter!