Skip to main content

Sleman Kalo

Konstruktionsingeniør


Valget stod mellem lagerarbejde eller studiet forfra

Sleman er uddannet ingeniør med speciale i bærende konstruktioner – endda hele to gange. Han er født og opvokset i Syrien, hvor han første gang tog den femårige uddannelse. Efter at være flyttet til Danmark i 2014 stod han med valget om at arbejde inden for et nyt felt eller tage uddannelsen fra ny. ”Valget stod mellem lagerarbejde eller studiet forfra. Jeg valgte det sidste, for at kunne arbejde med det, der interesserer mig. Nu sidder teorien på rygraden, og det gav mig meget i forhold til at lære kulturen, systemet og sproget at kende.”

Da Sleman først stødte på Arkikon, blev han fanget af mangfoldigheden i både fagligheder og projekttyper. ”Arkikon arbejder med et væld af forskellige projekter. Også de mere specielle projekter. Samtidig arbejder de med alle typer af opgaver, og det er en god mulighed for at lære nyt som ingeniør.”

”Jeg drømmer om en fremtid som certificeret statiker, og at være en del af Arkikon er en god mulighed for at komme til at snuse til stillingen, få erfaring i branchen og kendskab til samarbejdet på tværs af de forskellige fagligheder.”

I fritiden holder Sleman gerne gang i hjernen med et spil skak eller backgammon i selskab med familie og venner. ”Som person er jeg stille og rolig, og jeg nyder at spille spil i godt selskab.”