Skip to main content

Dennis Schaumann

Bygningskonstruktør


Jeg kan godt lide at arbejde med detaljer

Dennis har en baggrund som tømrer og er uddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Siden teenageårene har arbejdet med træ og konstruktioner fanget hans interesse, og derfor var det ikke svært, da karrierevejen skulle fastlægges. Med 10 års erfaring som tømrer besidder han en god byggeteknisk forståelse, der ruster ham i jobbet som bygningskonstruktør hos Arkikon. ”Jeg kan godt lide at arbejde med detaljer og få mulighed for at nørde med min interesse – og det kan jeg gøre hos Arkikon.”

Dennis arbejder fra tegnestuen på Fornæs, og han kender lokalområdet særdeles godt, da han er født og opvokset herude. ”I min tid som tømrer på Djursland har jeg arbejdet på mange projekter, som Arkikon også har været en del af, og det var indtrykket af et godt sammenhold i teamet og de mange forskellige fagligheder, der gjorde, at jeg søgte herud.”

”Hos Arkikon sidder du ikke kun med en ting. Jeg har allerede beskæftiget mig med flere forskellige facetter af at være bygningskonstruktør, og dét at lære fra andre fagligheder er enormt givende.”

Ud over bygningskonstruktør hos Arkikon er Dennis frem for alt familiefar. ”Jeg har to drenge. En på fire år og en på syv måneder. De tager meget af min tid – og også min søvn. Men jeg nyder det.”