Skip to main content

Søren Elisiussen

Bestyrelsesformand


Jeg brænder for at hjælpe virksomheder

Søren er aktiv bestyrelsesformand hos Arkikon. Han har været projektleder på et af Vestas’ største projekter, administrerende direktør for det tidligere Arcon Sunmark og en del af flere forskellige bestyrelser. Derfor trækker han på en erfaring bredt funderet i branchen og et godt øje for forretningsudvikling. ”Jeg brænder for at hjælpe virksomheder, måske er de i stagnation eller har ambitioner om at udnytte et vækstpotentiale, og det kan jeg hjælpe dem med at indfri.”

Interessen for at udvikle er ikke at tage fejl af, og Søren søger at hjælpe virksomheder, der har samme stærke drivkraft og modet til at bevæge sig ud i ukendt territorie. ”Virksomheden skal ville noget, men jeg har samtidig fokus på, at kvaliteten forbliver intakt imens, og at processerne kan følge med udviklingen.”

”Én af Arkikons styrker er, at de kan noget helt særligt inden for en bestemt niche. De fire ejere har alle noget unikt at byde ind med og komplimenterer hinanden. De er dygtige inden for deres felt, og sammen med medarbejderstaben er de både kreative, innovative og teknisk velfunderede, når de byder ind på opgaver. Det er en professionel, lille og hurtig virksomhed, og det gør den agil og dynamisk.”

Med fuld fart på arbejdsfronten til daglig, holder Søren af at bruge ferier og weekender på vandet i sin båd. ”Jeg er vild med at komme rundt i forskellige havnemiljøer. De er ret unikke. Alle er en ligeværdig del af fællesskabet, og det er uanset, hvem man er, eller hvilken båd man har. Her finder man mennesker, der vil andre mennesker.”