Arkikon logo hvid
2471
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2471,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

CFO og certificeret statiker

23. september 2020

 

Vores CFO, Bo Brøgger Rasmussen, kan nu pynte sig med titlen som certificeret statiker til konstruktionsklasse 2 (KK2). Her viser han stolt certifikatet fra Dancert frem.
“Det styrker helt klart vores virksomhed, at vi kan tilbyde den ydelse. Det bliver noget nemmere for kunderne, fordi vi nu tilbyder alt i et byggeprojekt under vores tag,” fortæller Bo.

1. januar 2020 overtog verificerede statikere en del af den kommunale byggesagsbehandling. Bos nye ansvar betyder, at han skal dokumentere og kontrollere, at bygningsreglementets tekniske bestemmelser overholdes, så den valgte løsning lever op til reglerne i Bygningsreglementet 2018.

”Vi er kun 78 på landsplan, der er blevet certificeret, og jeg er stolt af at være en del af feltet,” tilføjer han.

 

Fem års gyldighed og årlig kontrol

Certificeringen er gældende i fem år. Den er personlig og følger den certificerede statiker.

“På den måde ligger der også et personligt ansvar hos mig som statiker,” siger Bo.

Derudover skal der føres kontrol en gang om året, hvor Bo skal indsende en oversigt over de projekter, han har været med i.

“Jeg er allerede godt i gang og har de seneste tre uger klaret omkring ti projekter. Så der er rigeligt at tage fat på,” siger han.

Allerede nu har flere samarbejdspartnere henvendt sig til Bo, for at få ham til kontrollere deres projekter.

“Jeg hjælper, alt hvad jeg kan,” slutter han og glæder sig over sin nye titel.