Skip to main content

René Levinsen Rasmussen

Partner/Teknisk chef


Helheden er en del af vores DNA

René er partner og teknisk chef hos Arkikon. Han har mere end 15 års erfaring inden for arbejdet med installationer, ventilation, energidesign og indeklima, og med den baggrund bidrager han med en solid ballast til alt fra projektering og beregning til byggeledelse og tilsyn. “Et vellykket installationsarbejde fra vores side kan ikke ses i et færdigt byggeri. Det kan mærkes. Og det skal forstås på den måde, at installationerne efter tidens krav skal skjules. Når man står i et godt projekteret anlæg, mærkes effekten i form af det gode indeklima og en god energiøkonomi.”

For at opnå det vellykkede installationsarbejde ser René vigtigheden i, at komme så tidligt på banen i byggeprocessen som muligt. ”Vi anbefaler altid, at vi bliver en del af designprocessen allerede fra de første skitser, så alle aspekter og muligheder i byggeriet bliver vendt. Et godt og vellykket byggeri kræver også, at der i design- og byggeprocessen er en god kommunikation mellem bygherren og byggeriets øvrige parter. Det er meget vigtigt, at der er tæt kontakt gennem hele projekterings- og byggeperioden.”

“Vi tænker altid på helheden fremfor de enkelte elementer isoleret set. Det er en del af vores DNA, og det er det, der fungerer så godt hos os. Vi er tværfaglige men også mangfoldige. Kombinationen af vores forskellige fag og specialer gør, at vi kan komme hele vejen rundt, og at vi har muligheden for at præstere vores bedste.”

Det er ikke kun i Arkikon-regi, at René brænder for at udvikle sig. Han kan generelt godt lide at gøre tingene på en ny og gerne anderledes måde. Med en skæv vinkel, der gør livet lidt sjovere.