Skip to main content

Michael Salling Nielsen

El-installatør


Jeg kan synliggøre de el-problematikker, man kan møde

Michael er uddannet el-installatør fra EA Dania i Randers. Han har en baggrund som tømrer, hvor han både har bygget kollegieboliger på Grønland og videregivet sin ekspertise til kunderne i Silvan. Med en skarp næse for, hvad der rører sig i branchen, så han en efterspørgsel inden for gør-det-selv-el, der fik ham til at uddanne sig til elektriker og senere el-installatør. ”Jeg har generelt en meget ’hands on’-profil, hvor jeg har været ude i felten som problemløser.”

Michaels brede profil og erfaring fra felten er givende i jobbet som Arkikons el-specialist. ”Jeg vil gerne bygge bro mellem bygherres behov i projekteringen og de udførende på pladsen. Min baggrund som elektriker gør, at jeg kan bringe værdi ind i byggeriet, fordi jeg kan synliggøre de el-problematikker, man kan møde i processen.”

”Jeg kan godt lide koblingen mellem håndværket og slutbrugeren, hvor kundens ønsker skal tilpasses de anvendelsesmuligheder, som elinstallationerne har. Mulighederne er mange i dag, og det kan være svært for kunden at gennemskue den rette løsning til deres behov. Det kan jeg hjælpe med, og så kan jeg være med til at forme projektet i den rigtige retning.”

Som person er Michael utrolig fokuseret og målrettet. Det er en god ting, når forskellige problematikker skal løses i projekterne, men når et maraton skal løbes, og kroppen ikke var klar, kan det være benhårdt. ”Jeg havde ikke forberedt mig ordentligt, men besluttede mig alligevel for at løbe de 42 km. Min hofte gjorde så ondt, men jeg ville ikke acceptere ikke at fuldføre løbet. Med smerter halvløb jeg de sidste 21 km – og kom i mål indenfor tidsrammen.”