Skip to main content

Dennis Fähnrich Frandsen

Byggetekniker


Vores erfaring går hånd i hånd med vores vilje til at lære nyt

Dennis er byggetekniker, og så har han 24 års erfaring som tømrer. En erfaring, der er en stor fordel i hans arbejde hos Arkikon. Med sin håndværksmæssige baggrund har Dennis et stort kendskab til de mange praktiske detaljer, der skal tages stilling til i en byggeproces, og han bidrager til, at problemerne bliver løst på forhånd.

”Jeg er god til detaljeløsninger, fordi jeg selv har været med til at bygge mange af dem. Nu skal jeg bare føre dem over på papiret. Det kan godt være svært at få indarbejdet alle byggeriets detaljer på papiret, så andre kan forstå dem. Her er det en fordel, at jeg ved, hvad entreprenøren har brug for på tegningerne for at kunne udføre arbejdet ordentligt og effektivt. Det gør processen lettere, fordi mange ting bliver tænkt ind allerede fra starten.”

“Selvom vores erfaring fortæller os, hvad der skal tages højde for og huskes i forbindelse med tekniske byggerier, sørger vi også for altid at holde os opdaterede på nye materialer, fremgangsmåder og reglementer – og vi er rigtig gode til at dele viden med hinanden, så alle er klædt godt på, når de skal løse de forskellige projekter. På den måde får vores kunder altid den mest optimale version af dét, de efterspørger.”

Det er ikke kun i sit arbejde, at Dennis jagter den bedste løsning. I sin fritid nyder han livet som flittig campist. Han rejser Danmark rundt med sin bedre halvdel og en campingvogn, og sammen leder de efter det perfekte sted, der kan opfylde fastlæggerdrømmen.

Projektreferencer · Dennis Fähnrich Frandsen