Skip to main content

Camilla Steenfeldt Andersen

Markedskoordinator


Projekter bliver bedre, når vi arbejder på tværs

Camilla er Arkikons Markedskoordinator. Som Oplevelsesøkonom med en stærk visuel og skriftlig formidlingsevne arbejder hun dagligt på at fortælle omverdenen om tegnestuen. Alt imens hun forsøger at holde hånd i hanke med interne udviklingsprojekter i rollen som proces- og udviklingskoordinator. ”Blæksprutte ville måske være en mere passende stillingsbetegnelse – men jeg er vild med den alsidighed, jeg har i mit arbejde.”

For Camilla har arbejdet med udvikling af steder og rum altid trukket i hende. Særligt processen bag, der er med til at understøtte og skabe grobund for udviklingen. Energi- og forsyningsbranchen er dog ikke en branche, hun før har været i, men hvis I spørger Camilla, er det kun en fordel. ”Arkikon arbejder primært med teknisktunge byggerier, og her kan jeg bidrage med en formidling af projekterne fra et lidt andet perspektiv, fordi jeg får lov at stille alle ’de dumme spørgsmål’”.

“Da jeg fik øjnene op for Arkikon, blev jeg fanget af den her mangfoldighed, som virksomheden rummer. Arkikon arbejder helhedsorienteret med deres projekter og mener, at et projekt bliver bedre, når vi arbejder på tværs af mennesker og fagligheder – og det passer rigtig godt med den måde, jeg arbejder og generelt anskuer tingene på.”

Mangfoldige fællesskaber er også noget, Camilla søger i hendes fritid, hvor hun både har været på to forskellige højskoler og en længere udenlandsrejse alene med mennesker, hun ikke kendte. ”Forskelligheder er interessante. De gør mig nysgerrig, og jeg føler virkelig, at jeg udvikler mig.”